تاریخچه سیک تای کیک بوکسینگ

سایت اختصاصی استاد میثم خزایی_مربی و داور بین المللی

سایت اختصاصی استاد میثم خزایی_مربی و داور بین المللی تای کیک بوکسینگ

تاریخچه سیک تای کیک بوکسینگ

محمدرضا امیراصلانی
سایت اختصاصی استاد میثم خزایی_مربی و داور بین المللی سایت اختصاصی استاد میثم خزایی_مربی و داور بین المللی تای کیک بوکسینگ

تاریخچه سیک تای کیک بوکسینگ

تاریخچه سیک تای کیک بوکسینگ

واژه تای کیک بوکسینگ اولین بار توسط « نوگوچی اسامر » که یک برگزار کننده مسابقات رزمی در ژاپن بوده است برای انواع مختلف ورزش‌های مشابه به موی تای و کاراته در دهه ۱۹۵۰ ابداع شد. این اصطلاح بعدا در آمریکا به شکل خاص به کار رفت در بیستم دسامبر سال ۱۹۵۹ هم یک دوره مسابقه موی تای بین فایترهای تایلندی در سالن آساکوزای توکیو برگزار شد.جامعه کنونی تای کیک بوکسینگ  وارث دستاورد...

از سال ۱۳۷۲ تلاش پیگیر و خستگی ناپذیر اساتید دلسوز ، پر تلاش و متعهد می باشد . با توجه به اینکه مسائل فنی و علمی این سبک از اهمیت فوق العاده برخوردار بوده و نقش عمده ای را در گسترش و ارتقاء کیفی و کمی ایفا می نماید وهمچنین با توجه به اهمیت شورا در اسلام از نظر فضلیت و مشورت و بی نقصی نسبی تصمیمات و پرهیز از فرد گرائی لازم است شورائی متشکل از افراد دارای صلاحیت علمی و فنی و دارای تجربه علمی و چهره محبوب و مورد اعتماد و حسن شهرت در ورزش مردمی و پر طرفدار تای کیک بوکسینگ  بانام ( شورای فنی ) تشکیل گردد .
این شورا بالاترین مرجع تصمیم گیری در مسائل فنی می باشد و بدیهی است با گزینش افراد واجد شرایط در این شورا شاهد رشد فرایند در کلیه ابعاد این سبک در میادین داخلی و بین المللی خواهیم بود .

ورزش رزمی پر طرفدار تای کیک بوکسینگ ترکیبی از رشته‌های رزمی ;کشتی ، کاراته و بوکس است تای کیک بوکسینگ  یکی از رشته های ورزش رزمی می‌باشد که تنها سی سال از تولد آن می‌گذرد در تای کیک بوکسینگ ضربات مشت ، لگد ،  و گرفتن همدیگر آزاد می‌باشد ولی زدن حریفی که بر روی زمین افتاده به جز ناحیه سر وصورت آزاد است. مسابقات در یک زمین مربع شکل ۱۶ تا ۲۰ فوتی ( هر فوت ۳۰٫۴۸ سانتی متر ) که با طناب محصور شده برگزار می‌گردد زمان بازی معمولا سه راند سه دقیقه‌ای می‌باشد که ورزشکاران بین هر راندیک دقیقه استراحت می‌کنند هر مسابقه توسط یک داور و یک پزشک کنترل می‌شود در هر راند سه قاضی به مبارزان امتیاز می‌دهند

تای کیک بوکسینگ مانند تمام رشته‌های رزمی دارای کمربند و دان می‌باشد این ورزش داخل رینگ برگزار می شود و  اگر بازیکن در طول مسابقه بیش از سه خطا داشته باشید بازنده اعلام می‌شوید . در مسابقات یک داور وسط وجود دارد و سه داور کنار و یک قاضی وجود دارد.

بعضی از مسابقات که سطح آن پایین است زمان مسابقه ۲ راند ۲ دقیقه‌ای است به افرادی که تای کیک بوکسینگ کار می‌کنند جنگنده ( FIGHTER ) می‌گویند . در شیوه مسابقات فول کنتاکت ورزشکاران مرد تنها به استفاده از دستکش اکتفا می‌کنند . گاهی اوقات کیک بوکسینگ را به عنوان یک سبک رزمی در نظر می‌گیرند اما در بسیاری از مواقع تای کیک بوکسینگ تنها یک رویداد رزمی متشکل از مجموعه‌ای قوانین مبارزاتی است . گروهی از ورزشکاران از دیگر استایل‌های رزمی هم که ممکن است علاقه مند به حضور در مسابقات تای کیک بوکسینگ باشند از آن جمله می‌توان به سانشو کاران و بسیاری از رزمی کاران سبک‌‌های رزمی ژاپنی اشاره کرد . نکته قابل توجه وجود قوانین متعدد برای انواع مسابقات تای کیک بوکسینگ است و اینکه از هر سنی می توان به تای کیک بوکسینگ پرداخت ولی مساله مهم این است که تا ۱۸ سالگی استفاده از کلاه محافظ سر همواره توصیه می‌شود .

در کشورهای مختلف دنیا تای کیک بوکسینگ به اشکال مختلف وجود داشته است که به برخی از ان ها اشاره گذرایی خواهیم داشت . ادی تادا ( ADI THADA ) یا تای کیک بوکسینگ هندی نوعی تای کیک بوکسینگ که در آن ضربات زانو ، آرنج و حمله با پیشانی وجود دارد . لت وی ( LATHWEI ) یا تای کیک بوکسینگ برمه ای : هنر رزمی سنتی برمه با تاکید بر اجرای ضربات زانو ، آرنج و سر تمامی نقاط بدن ممکن است در یک حمله مورد استفاده قرار بگیرد نام دیگر آن « باندو تای کیک بوکسینگ » است .

PRADAL SEREY : جد احتمالی موی تای ! موی تای ( تای بوکسینگ ) : هنر رزمی سنتی تایلند که امروز شهرت جهانی یافته و ضربات زانو و آرنج در آن مجاز است .

تای کیک بوکسینگ ژاپنی : مشابه موی تای اما با سیستم امتیاز دهی متفاوت .

تای کیک بوکسینگ آمریکایی : مشابه کیک بوکسینگ ژاپنی و فول کنتاکت کاراته با شیوه امتیاز دهی متفاوت .

فول کنتاکت کاراته : در برخی موارد از محافظ‌های بدن برای مسابقات و تمرین استفاده می‌شود .

ساواته (کیک بوکسینگ فرانسوی ) : استفاده از کفش در مسابقات مجاز است .

(کیک بوکسینگ چینی ) : شامل تکنیک های کاربردی سایر استایل‌های رزمی به همراه فنون درگیری و پرتاب‌ها .

شوت بوکسینگ : شکل ژاپنی کیک بوکسینگ که در آن پرتاب و درگیری مانند سانشو مجاز است .

YAWYAN ( تای کیک بوکسینگ فیلیپینی یا تای کیک بوکسینگ thai kick boxing ) : رقص مرگ نام مناسبی برای  تای کیک بوکسینگ است ورزشی مشابه سانشو ساندا  است با این تفاوت که در تای کیک بوکسینگ ضربات زانو و آرنج به سر و صورت خطا محسوب میشود .

می‌توان به انواع متعدد دیگری از تای کیک بوکسینگ نیز اشاره کرد ولی همان طور که اشاره شد تفاوت اصلی همگی آن ها در نوع قوانین مسابقاتی است در عین حال بسیاری از این استایل‌ها اساسا خود را تای کیک بوکسینگ نمی‌دانند و استفاده از نام تای کیک بوکسینگ تنها برای ملموس تر شدن ان‌ها نزد عامه است .



http://slideskin.ir/theme/persianblog_108.php?option=1&trans=1&alexa=1&alexar=1&robot=1&zekr=1&clock=1&clockr=1&search=1&hafez=1&hafezr=1#m9

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: تاریخچه سیک تای کیک بوکسینگ

تاريخ : جمعه 14 دی 1397 | 13:43 | نویسنده : محمدرضا امیراصلانی |
.: Weblog Themes By Slide Skin:.